Aanvraagformulier Roll Up Banners

LET OP: Wij werken met een minimale afname van 3 producten. Wilt u één of twee producten bestellen dan kan dat gemakkelijk en voordelig in onze webshop

Roll Up Banner

Budget Roll Up Banner
Op een handige manier uw presentatie bij de hand? Met een roll up banner bent u snel uit en thuis: dankzij het rolsysteem is de banner in een handomdraai in- en uitgepakt. Deze roll up banner is het standaardmodel in ons assortiment. Voor alle roll up banners geldt dat de kwaliteit van de print gelijk is en bij ons betekent dat altijd van een hoge kwaliteit. De banner wordt aan de onderkant met een plakstrip bevestigd. De levering is inclusief handige opbergtas.

Wij leveren de Roll Up Banner Budget in de volgende formaten:

80 x 200 cm

100 x 200 cm

120 x 200 cm

Executive Roll Up Banner
Geen executive maar kwaliteit!

De Executive Roll Up Banner is een van de beste systemen in ons assortiment. De uitstraling is spreekwoordelijk, dankzij de geadoniseerde uitvoering. Deze roll up banner wordt geleverd met een uiterst stabiele basis en een driedelig verstelbaar telescoopstatief. Dankzij de handige kliksystemen in de basis- en de toprail kan een print snel en eenvoudig gewisseld worden. Opbergen is eveneens een peulenschil in de mooie opbergtas. Bij dit systeem kunt u nog opteren voor verlichting. Al met al een uiterst volledig en professioneel systeem.

Wij leveren de Roll Up Banner Executive in de volgende formaten:

80 x 200 cm

100 x 200 cm

120 x 200 cm